Magazin Marturii de Marturii Nunta si Marturii Botez ! Comenzi telefonice la 0758 365 382

Marturii Botez

Marturii Botez – alege marturia potrivita pentru botezul ingerasului tau ! Va oferim marturii pentru botez la preturi de producator dintr-o gama diversificata de modele. Am creat cele mai potrivite modele de marturii botez in functie de tendintele si culorile care sunt in voga in acest an.
Marturiile de botez sunt mici cadouri sau atentii oferite invitatilor din partea voastra si a puiului vostru invitatilor la botez. Marturiile pentru botez sunt elementele care vor aduce culoare si un plus de veselie. Indiferent ca vei alege marturii botez ieftine sau modele mai speciale si unicate, acestea vor ramane amintire celor care vor fi prezenti la botezul copilului tau.
Traditia spune ca aceste mici cadouri (folosite inca din Evul Mediu) sunt oferite familiei sau prietenilor in semn de recunostinta pentru prezenta la botez. Mai mult, marturii botez se trimit si persoanelor care se afla in imposibilitatea de a participa la festivitati, dar care oferisera cadouri proaspatului botezat. Din acest punct de vedere, marturiile de botez au rolul de a multumi celor prezenti, dar si ca amintire de la festivitatea respectiva. Totodata se considera ca marturiile pentru botez sunt aducatoare de noroc pentru cel care le primeste. Marturiile de botez pot contine figurine, panglici, lumanari, poze, modele personalizate, placute inscriptionate, rame foto si multe altele. Totul depinde de gustul si preferintele dumneavoastra. Descopera o gama de marturii botez ieftine si deosebite.

Se afișează 1–30 din cele 124 rezultate

Se afișează 1–30 din cele 124 rezultate