Magazin Marturii de Marturii Nunta si Marturii Botez ! Comenzi telefonice la 0758 365 382

Marturii Nunta

Marturii Nunta create cu dragoste pentru o nunta de vis ! Va oferim marturii nunta ieftine la preturi de producator dintr-o gama diversificata de modele, de la marturii nunta prelucrate manual, bomboniere, cutiute, ceara, alveole, saculeti sau marturii din scortisoara. Am creat cele mai potrivite modele in functie de tendintele si culorile care sunt in voga in acest an. Am incercat sa evitam crearea a sute de modele care sa va ocupe timpul in a alege cea mai potrivita marturie, va prezentam astfel modele pe care le puteti si personaliza in functie de tematica, decoratiuniile si culorile evenimentului dumneavoastra.
Marturiile pentru nunta sunt un simbol al recunostintei mirilor pentru prezenta invitatilor la celebrarea casatoriei lor (mici cadouri sau atentii pe care mirii tineri casatoriti le ofera invitatilor la nunta) , acestea au radacini adanc infipte in istoria europeana. In majoritatea cazurilor marturii nunta sunt inmanate invitatilor personal de miri la sfarsitul nuntii. Acestea se regasesc sub diferite forme sau idei, mirii putandu-si alege marturii pentru nunta dintr-o gama foarte diversificata de idei .
Marturiile pentru nunta sunt alcatuite, in general, din 5 bomboane, ca simboluri de sanatate, prosperitate, fertilitate, fericire si longevitate, si o combinatie de tul, panglici, dantela, organza sau matase, impreuna cu un biletel pe care sunt insemnate data ceremoniei si numele protagonistilor. Se mai pot folosi, de asemenea, mici cutiute umplute cu bomboane si legate cu funde si flori. Modele marturii nunta pentru cele mai riguroase cerinte !

Se afișează 1–30 din cele 97 rezultate

Se afișează 1–30 din cele 97 rezultate