Iul
03

Marturii Nunta Botez Bacau


image
by admin
posted in Marturii
No comments yet

Marturii Nunta Bacau, Marturii Botez Bacau, Accesorii Nunta Botez Bacau

Ne bucuram ca iti putem aduce cea mai variata gama de marturii si accesorii pentru nunta si botez in Bacau, chiar in fataorasulbacau noaptea scarii sau a casei in care locuiesti. Firma de curierat contractata de catre noi, iti va aduce marturiile in Bacau in aproximativ 24 de ore din momentul in care noi le-o predam. Astfel, vei putea beneficia de un timp foarte scurt de livrare a marturiilor comandate. Marturiile comandata si aflate in stocul MagazinMarturii.ro va ajunge in Bacau in aproximativ 72 de ore din momentul comenzii.

Costul APROXIMATIV pentru livrarea marturiilor in Bacau, este de 20 LEI, dar difera in functie de dimensiunea acestora. Asadar, pentru a primi o cotatie exacta de pret, va rugam sa contactati un consultant MagazinMarturii.ro.
Suna acum si afla daca modelele dorite de tine sunt pe stoc, si cere o durata exacta de livrare a marturiilor in Bacau.
Echipa magazinmarturii.ro iti sta la dispozitie si te ajuta sa faci alegerea portivita. Contacteaza-ne pentru sfaturi specializate la 0742 386 931.

Cuvinte cautate: marturii nunta bacau, marturii botez bacau, nunta bacau, invitatii nunta bacau, invitatii botez bacau, invitatii de nunta bacau, accesorii nunta bacau, marturii cocarde bacau, cocarde bacau

Vezi toata oferta de marturii nunta, Vezi oferta de marturii botez ,Vezi oferta de accesorii nunta , Vezi oferta de marturii saculeti , Vezi oferta de marturii scortisoara , Vezi oferta de cutii marturii , Vezi oferta de cruciulite botez , Vezi oferta de marturii figurine , Vezi oferta de botosei botez, Vezi oferta de marturii alveole , Vezi oferta de casute de dar , Vezi oferta de seturi nunta

statuie_bacau_stefan_cel_mareOrasul Bacau, sau Orasul lui Bacovia, cum a fost supranumit acesta, este cea mai mare asezare urbana din intreaga regiune a judetului Bacau. Localizat pe plaiurile pitoresti ale Moldovei, pe Raul Bistrita, orasul Bacau este un important centru economic, cultural, industrial si comercial din intreaga regiune a Moldovei, fiind traversat de numeroase artere de circulatie europene, care asigura legatura cu capitala tarii, Bucuresti, dar si cu celelalte orase importante din nordul tarii si din regiunea Transilvaniei.

Descriere Orasul Bacau
In ceea ce priveste etimologia denumirii pe care o poarta acest oras, numerosi specialisti, printre care se numara si istoricul Nicolae Iorga, sustin ca aceasta ar fi de origine maghiara. De altfel, este foarte cunoscut si faptul ca in perioada cand Generalul Ioan Antonescu se afla la conducere, dorea sa schimbe denumirea Bacaului cu o denumire pur romaneasca: Gura Bistritei. Orasul Bacau a fost mentionat pentru prima data intr-un document oficial in anul 1399, cand apare pe hartile acelor vremuri, sub numele de Bacovia sau Ad Bacum. In realitate insa, exista dovezi arheologice care atesta faptul ca aceasta asezare a fost populata cu mult timp inainte de aceasta data. De-a lungul istoriei, spatiul in care se gaseste in prezent Orasul Bacau a avut o istorie zbuciumata, fiind invadat in nenumarate randuri  de catre popoare migratoare, turci, sau aflandu-se sub dominatia maghiarilor.

Avand in vedere cadrul natural pitoresc care inconjoara orasul si pozitia sa geografica, Bacaul a cunoscut o dezvoltare rapida inca din perioada epocii medievale, cand principalele artere comerciale treceau prin asezarea de pe Bistrita. Asezarea era renumita drept un important punct de vama intre cele trei provincii romanesti: Tara Romaneasca, Moldova si Transilvania. Tot in timpul epocii medievale, cel mai mare dintre fiii lui Stefan cel Mare, a condus orasul, cu sprijinul sau fiind ridicate doua dintre cele mai cunoscute monumente istorice ale acestui oras: Curtea Domneasca, care  a jucat rolul de resedinta si Biserica Precista, un lacas de cult cunoscut si sub denumirea Biserica Maicii Domnului, vizitata si in prezent de credinciosii care sosesc pe aceste meleaguri.

De-a lungul vremii, multe personalitati celebre romanesti, ce isi au originile in aceste parti ale Moldovei, au contribuit la renumele pe care il are in prezent Bacaul. In cinstea acestora, au fost ridicate monumente, statui si institutii, ce reprezinta respectul locuitorilor acestui oras fata de predecesorii lor. Unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice culturale sunt reprezentate de Muzeul George Bacovia, Casa Memoriala Nicu Enea, Casa de Cultura Vasile Alecsandri, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Ion Borcea, Complexul Muzeal Iulian Antonescu sau Galeriile de Ceramica Anton Ciobanu. O alta renumita emblema a Bacaului este populara Statuie a lui Stefan cel Mare, situata in apropierea centrului orasului.

Celor ce sunt pasionati de obiectivele turistice religioase, Bacaul le ofera multe exemple de lacasuri de cult reprezentative. Una dintre cele mai importante dintre acestea este reprezentata de Catedrala Ortodoxa Inaltarea Domnului, una dintre  cele mai mari astfel de constructii din intreaga Europa si, bineinteles, cea mai mare din tara noastra. Tot aici, exista si o catedrala catolica, cunoscuta drept cea mai inalta constructie din oras: Catedrala Sfintii Petru si Pavel. Alte lacasuri sfinte importante ale Bacaului sunt: Biserica Sfantul Ilie, un lacas ortodox apreciat pentru arhitectura sa veche, Biserica Sfanta Treime si Biserica Baptista Betel, de cult protestant, respectiv neoprotestant. In Bacau exista si o sinagoga, construita pentru comunitatea de evrei a orasului, cunoscuta sub denumirea de Templul Cerealierilor.

Pentru a vedea toate rezultatele pentru cautarea marturii nunta bacau click aici
Pentru a vedea toate rezultatele pentru cautarea marturii botez bacau click aici

Bacaul beneficiaza de asemenea si de existenta mai multor spatii verzi, perfecte pentru cateva clipe de relaxare. Unele dintre cele mai cunoscute astfel de locuri sunt Parcul Canciov si Parcul Trandafirilor. De asemenea, in partea nordica a orasului se gaseste o alta atractie naturala importanta: Parcul Deondrologic Hemeius, unde sunt adapostite mai mult de 500 specii de plante, autohtone si exotice. Exista in Bacau si o insula artificiala, amenajata in mijlocul lacului de acumulare de pe Bistrita, unde se pot desfasura diverse activitati de agrement.

Anual, in Bacau se organizeaza diverse evenimente, ce atrag si mai multi turisti. Printre cele mai cunoscute astfel de evenimente se numara Zilele Bacaului, Festivalul Arlekin, special organizat pentru cei mici, Romanian Top Hits – Music Awards, un cunoscut festival muzical, Festivalul Berii sau Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, unul dintre cele mai cunoscute evenimente locale.

Sursa:  www.turismland.ro

Poze Bacau/ Galerie Foto Bacau

poza_imagini_bacau bacau_centru_ziua poza_orasul_bacau_noaptea poze-imagini-bacau KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA statuie_bacau_stefan_cel_mare centrul-bacaului-noaptea centru_bacau_noaptea poze_bacau


Etichete:, , , , , , , ,

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment